Min vita beställning från IKEA

vit bestallning ikea
Ser så fram emot IKEA-beställningen som kommer idag. Det blev en hel del vitt ser jag. 😉 De vita rullgardinerna är av mörkläggningstypen. Hoppas de blir lätta att få upp. Beställde fem stycken med olika mått till två olika rum. Och jag älskar verkligen fårskinn som är fint att ha på stolen, i soffan och som matta. Däremot har jag aldrig lyckats tvätta dem så de blir lika snygga efter tvätt. Är förtjust i komatta också, gärna i bruna toner, men jag har inte fått genomslag för det hemma än. 😉

Det verkar som om hela nästa vecka kommer att bli intensiv, så idag ska jag förbereda och planera så mycket som möjligt för jag kommer inte att ha mycket tid framför datorn då.

Ha en trevlig fredag! Och hojta till om det är något särskilt jag ska blogga om. Vad vill ni ha?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.