Min nya t-shirt från Kenzo & Skånska E-handelsnätverket

kenzo t-shirt
Äntligen är jag ägare av en t-shirt från Kenzo! Jag tycker de är så fina. Valet föll på en svart med tryck i rostigt rött och gult som nästan går mot guld. Jag är förvånad att den var så pass kort i modellen men det passar mig ypperligt. Tycker att de flesta t-shirtar är för långa.

 

kenzo t-shirt 6
Närbild på trycket. Så himla nöjd med köpet. Blev du också sugen på den? Här finns den!

tiger
Tog den här förskräckligt dåliga bilden nu ikväll men den ger ändå en hint om hur t-shirten sitter, eller? Har också på mig kavajen från H&M med slits i ärmarna.

Kom precis hem från Helsingborg efter en träff med Skånska E-handelsnätverket hos Northern Spirit. Otroligt inspirerande att lyssna på grundarna. Jag var tyvärr tvungen att gå lite tidigare. Nästa vecka är det Emeet (träff för e-handlare) i Helsingborg och jag funderar nästan på att boka hotell en natt för att kunna vara med på premeet dagen före också. E-commerce Park har aktiviteter måndag, tisdag och onsdag (kolla här om du är nyfiken) nästa vecka och just dessa är öppna för alla med intresse för e-handel. Emeet är lite mer strikt bara e-handlare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.