Våga rensa bort kontakter i sociala medier!

ranunkel1
Jag är så himla nöjd med min ranunkel-bukett. Det blir oftast tulpaner men jag gillar ranunkel också. Dock svårare att få tag i där jag bor. Nästa gång ska jag köpa anemoner. Bara namnet får mig att skina upp. Kan erkänna att jag känner mig lite vårtokig. 🙂

Fast våren handlar inte bara vårblommor. Det är ett utmärkt tillfälle att vårstäda och rensa bort också. Det är precis vad jag gjort/gör. Jag har röjt i barnens rum och till helgen ska skrivborden in. Jag har också snabbröjt min datorhörna.

Ja, jag har till och med börjat rensa ut kontakter på Facebook och LinkedIn. Jag har generellt mycket högt i tak men när det inte känns genuint längre utan bara tillgjort; då klarar jag inte av det.

I en tid när alla samlar på kontakter kanske det är lätt att inte våga rensa bort. Men jag ser det som en överfull garderob där jag inte hittar de fina plaggen. Om jag rensar blir det mer luft till det fina.

Så våga rensa bort kontakter som känns tillgjorda/fake – det bästa jag gjort på länge. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.