Min beställning från Svenskt Tenn med påskägg i glas

svenskt tenn1
I fredags kom min beställning från Svenskt Tenn. Det blev gröna servetter eftersom det är vårkänsla jag är ute efter (till jul blev det röda), klassisk teblandning som är jättegod till kakor och bakelser (ja, annars också), två reflektorer att sätta i blomkrukor och 6 påskägg av glas. Jag köpte julkulorna i julas och gillade hantverket så det blev några ägg nu till påsk också. Detta är den minsta storleken på 3 cm.

 

paskris3
Så här ser de ut i min trollhassel. Funderar på om jag ska ha några till i större storlekar.

4 Comments

 1. 26 March 2017 / 15:37

  Så fint det blev

 2. weronica
  17 March 2019 / 12:09

  Trevlig inspiration, vad snyggt! Vilken är den rosa färgen? Fanns flera varianter på hemsidan så det blir lika snyggt som ditt 😀

  • 17 March 2019 / 14:19

   Jag är nästan säker på att jag har ljusrosa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.