Dagens x 2

dagens22
Var på Emporia idag för att bland annat köpa ny skrivare och fixa jobbrelaterade ärenden. Tog dock snabba bilder i provrummet hos Vila och passar samtidigt på att pusta ut. Det kom visst inte två plagg i provrummet också. 😉 Skriver mer om dem imorgon.

Kappa från Zara, sjal från Missoni och sneakers från Woden.

 

dagens21
Topp från H&M, kjol från Mango, strumpbyxor från Falke och samma smycken som annars + det långa halsbandet från H&M.
dagens23
Skorna är såååå sköna.

 

redfellas1
Hann med en snabb lunch på Redfellas. Jag väljer alltid The Cab och Karma Cleanser med extra ingefära. Gillar när jag får rejält med kyckling. Vissa ställen snålar med kycklingen och det gillar inte jag. Så tack Redfellas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.