ANNONS:

Testat en grym ansiktsmask & en självuppvärmande hårinpackning

mud mask3
Det är så vansinnigt kul att testa nya skönhetsprodukter. I förrgår testade jag en självuppvärmande inpackning; Redken Heatcure och lermask; Borghese’s Fango Brillante Brightening Mud Mask for Face and Body.

Redken Heatcure värms upp innan du applicerar den i håret. Genom att dra av en remsa sker en kemisk reaktion som utvecklar värme. Efter 3 minuter är hårinpackningen varm och ger på så sätt bättre och snabbare effekt när den appliceras i håret. Den ska sitta i håret i ca 10 minuter. Effekten är väldigt bra och det var precis vad mitt hår behövde.

Du hittar den här för 213 kr (just nu) då det är 20% rabatt på Redken.
mud mask2 mud mask1
Borghese’s Fango Brillante Brightening Mud Mask for Face and Body är en rosa lermask som går att använda både till ansikte och kropp. Den ska verka i ca 10 minter och sköljes sedan av. Den renar och drar igen porerna. En riktigt grym mask som jag kände för att klicka hem direkt efter mitt test.

Du hittar den här för 465 kr. Eftersom den funkar till kropp också får du en rejäl förpackning med 222 ml. Kanske upp till 4 ggr mer än en normal ansiktsmask. Synd den inte finns i storleken 100 ml för 250 kr men å andra sidan bra med en rejäl förpackning eftersom den garanterat kommer att användas 1-2 ggr per vecka.

Båda dessa produkter håller en riktigt hög kvalitet. Två nya favoriter för mig! Kanske för dig också?

Dessa produkter kommer från Lookfantastic Beautybox som är en prenumerationstjänst. Alla produkterna går att köpa hos Lookfantastic.

2 Comments

  1. Caroline
    13 March 2017 / 14:37

    Bra tips!
    Såg att bl.a. Amazon USA har masken i mindre storlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.