Fick avbryta morgonyogan på grund av yrsel

yoga2
Jag har tänkt att börja med yoga ett bra tag men hittar inga pass här på orten och kom fram till (utan att ens testa) att hot yoga inte heller passar för mig på grund av värmen. Jag typ dör om det är för varmt.

Igår laddade jag ner ett par yoga-appar för att testa, men till slut blev det barnyoga på Youtube. Känns bra med någon som förklarar och visar tydligare. Yoga-apparna är väldigt sterila och förklarar inte. Dessutom kunde jag och ett barn göra detta tillsammans. Vi tyckte båda det var kul.

I morse kändes det, på ett bra sätt, att jag gjort något med kroppen. Bestämde mig då att införa morgonyoga. Blir som ett komplement till styrketräningen och samtidigt blir det mindre av och på vid förkylning till exempel. Yoga kan jag ju utföra när jag är lätt förkyld också. Dessutom ser jag fram emot att bli vig (igen) och kunna göra snygga och svåra övningar. ?
yoga
Så i morse tog jag med mig en kopp kaffe, tände ljusen och började yoga. Efter några övningar där huvudet var lägre än kroppen råkade jag resa mig för snabbt och blev yr. Fick lägga mig i soffan.

Så tråkigt med lågt blodtryck. Men nu har jag lärt mig – inte yoga direkt på morgonen. Då fungerar styrketräning mycket bättre och liksom höjer blodtrycket känns det som. På eftermiddagen med barnen eller på kvällen blir det yoga hädanefter.

Jag är glad över att äntligen ha en bra yogaplan. Nu är det bara snygga yogakläder som saknas. De finns här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.