Jag testar vegetariska linsbiffar från Ekko Gourmet

ekko gourmet
Jag blev tillfrågad om jag kunde tänka mig att testa olika vegetariska biffar från Ekko Gourmet och det var jag inte sen att tacka ja till. Detta är alltså ett pressutskick och inte ett sponsrat inlägg. Jag tillhör nämligen den gruppen av seniora bloggare som gillar att lyfta fram vettiga saker utan att ta betalt för precis alla inlägg.

Ekko Gourmet har nyligen lanserat nya smaker och jag valde att testa Lemon Masala-burgare med smak av citron, koriander, ingefära och fänkålsfrön. Grunden är linser som ger en fin och mustig smak.

 

ekko gourmet 2
De finns att köpa på t. ex. ICA i frysdisken och en förpackning innehåller fyra perfekt formade biffar. Priset ligger på ca 35 kr. Efter 8 minuters stekning i rapsolja var de klara att servera.
ekko gourmet3
De är perfekta att bjuda på vegetarianer när du serverar hamburgare men idag valde jag att servera med ugnsbakad squash och tomat samt ruccola. Tomaten var perfekt mosig och saftig så ingen sås behöves.

Dessa passar också veganer och glutenallergiker.

P.S. Visst är det lite kul att jag som är en inbiten köttätare har börjat att testa igenom vegetariska alternativ. 😉 Men jag äter inte vegetarisk för att det är bra för miljön – jag äter bara sådant som är gott, och så ser jag det som en bonus om det råkar vara bra för hälsan eller miljön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.