ANNONS:

Undersköna kläder hos Twilfit – mina favoriter!

Det här inlägget är i samarbete med Twilfit.

twilfit underklader
Jag skulle egentligen till Malmö idag för möte men det blev inställt. Hade tänkt besöka en Twilfit-butik efteråt för att ta lite bilder och visa upp mina favoriter. Jag tipsar om mina favoritplagg från webbutiken så länge och följer jag upp med ett nytt inlägg inom någon vecka. 🙂

Det ska inte vara string och en massa spets.

Jag är väldigt förtjust i trosor från Calvin Klein som är både snygga (i mitt tycke) och sitter fantastiskt bra. Det ska inte vara string och en massa spets. När det kommer till strumpbyxor är Falke favoriterna sedan många år tillbaka och pyjamasbyxor är mitt nya favoritplagg hemma på kvällarna. Finns det något skönare? Jag har ett par och vill ha ett par till. Är nyfiken på Calvin Kleins och ska passa på att testa dem när det bär av till butiken.

Twilfit har också en egen kollektion som jag tänkte spana in i butiken. Just idag på Internationella Kvinnodagen ger de 20% rabatt på Twilfit Loungewear-kollektion.

Jag har spanat in följande underklädesplagg (priser från 69-459 kr) hos Twilfit:

  1. Svart BH Calvin Klein
  2. Vit BH Calvin Klein
  3. Cotton Step Falke
  4. Sportsockar Calvin Klein
  5. Pyjamasbyxor Calvin Klein
  6. Svarta trosor Calvin Klein
  7. Vita trosor Calvin Klein

Det här inlägget är i samarbete med Twilfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.