Dagens hudvårdsduo: Anatomicals och Unani

hudvardsduo
Idag snyggar jag till mig (nåja) med två produkter som faktiskt kommer från två olika prenumerationsboxar.

Ansiktsmasken från Unani fanns i Lookfantastic Beautybox (eller om det var Glossybox). Den är både renande och återfuktande. Har aldrig testat en liknande mask tidigare och det är en ny favorit. Tyvärr hittar jag inget inköpsställe.

Men innan ansiktsmasken peelar jag med Apricot Face Scrub från Anatomicals som följde med i senaste Loddo. Trots att det är ett prov har den använts flera gånger. Det är en krämig och effektiv ansiktsskrubb som renar och lenar. Huden blir jämn och mjuk efteråt. Har inte hittat inköpsställe för denna men Eleven får säkert in den snart. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.