Min helg: stark dryck, vegetariskt och träning

caliante
Ska blogga lite kort om min helg som har varit strukturerad och bra. Som vanligt mycket matlagning, disk och lite städning men också fix med min sajt Hittabox och gottigheter.

Lördags kväll drack jag Caliente; en stark chilidryck som känns som en grogg typ fast den är helt alkoholfri. Gillar den skarpt. Till detta jättegod choklad från Åre Choklad som vi fick förra helgen när vi bjöd på middag. Den hade smak av rabarber och jordgubb i kombination med mörk choklad.
veg
En av luncherna blev helt vegetarisk med mos, sallad med senapdressing och quinoabiffar (Risentas mix). Till detta vitaminrik smoothie med blåbär och vinbär.

 

dagenstraning1
Efter helgens vila fick jag till en helkroppsträning på gymmet. Lite trist att det bara blir i snitt en gång per vecka för tillfället, men inser samtidigt att det är en väldigt bra bedrift i dessa sjuktider. Jag gör allt för att hålla mig förkylningsfri och den senaste tiden har jag lyckats med det. *peppar, peppar*.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.