ANNONS:

Mina favoritlåtar just nu på Spotify

spotify-favoriter
Ett tag lyssnade jag på en herrans massa poddar men jag har tröttnat lite då det är same same. En av de poddar jag lyssnar på just nu är Businesspodden eftersom att jag inte kan få nog av företagsidéer och pitchar. Den andra podden är Wahlgren & Wistam för att de verkar vara sig själva och bjuder in till skratt. Kul att lyssna på vid nattning av barn.

Och så har jag börjat lyssna mer på Spotify igen och komprimerat min förra lista så att den innehåller mina 15 absolut favoritlåtar just nu. Den bjuder på gamla godingar och om du kikar på listan kanske du till och med kan bli lite förvånad och full i skratt. Men jag bjuder på det. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.