ANNONS:

God morgon!

god morgon
Jag startade morgonen med fotografering och filmning av boxar som ska in på min sajt Hittabox.se. Till frukost blev det chiapudding med mandelmjölk, honung och vaniljpulver toppat med kiwi, mandel och kanel. Det har blivit en klassisker. Och svart kaffe för att piggna till.

Tänkte träna nu på morgonen men jag nös två gånger så jag har is i magen och hoppar över träningen idag. Vill verkligen inte bli sjuk. Blir jag förkyld nu är det lätt att hamna i sjukträsket resten av vårvintern. Och så går smittan runt i familjen. Därför är jag ytterst försiktig.

Blev inte så mycket bloggande här igår och jag kommer inte att hinna blogga förrän ikväll för idag står utbildning på schemat. Ska lära mig mer om e-handel i de nordiska länderna.

Ha en fin dag och skriv gärna en kommentar om vad jag ska blogga om ikväll! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.