ANNONS:

Jag testar Revlon Nutri Color Creme Pale Gold 1003

revlon nutri color creme pale gold 1003
Under en veckas tid har jag varit på jakt efter balsam eller inpackning som ska ge en guldig ton. Detta för att dämpa vissa violetta partier som av misstag utsatts för en aning för mycket silverschampo. Jättesvårt att hitta! I torsdag beställde jag Revlon Nutri Color Creme Pale Gold 1003 från Eleven och i går damp det ner i brevlådan. Ska lägga Eleven på minnet när det gäller snabba leveranser på mindre än 24 h.

 

revlon nutri color creme 1003 pale gold
Så här ser krämen ut. Det är en 10:a så den ska inte direkt mörka ner håret.

revlon nutri color creme 1003 pale gold test

Tog en snabb bild med mobilen. Så här blev det efteråt. Det violetta är borta. Bra och snabb effekt på bara 3 minuter.

Nu är jag klar med ljusfärgning av bottnen och nyansering. Bara kvar att klippa topparna, sedan kan jag vänta med frisörbesök 1-2 månader. Lagom till våren typ. 🙂

Behåller håret på utväxt och ska bara toppa lite, men samtidigt blir jag sugen på att klippa av en bit när det börjar bli långt. För att få mer volym och frisyr. Får se hur jag gör sen, men jag håller mig till utväxt av hår några månader till som planerat. Det gäller att hålla ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.