ANNONS:

Detta behåller jag från Vila-beställningen

vila topp
Tycker Vila är perfekt när man vill ha lite nytt och snyggt men inte vill lägga ner 1000-tals kronor. Den här röda toppen behåller jag. Likaså den svarta i exakt samma modell. Dragkedjan är av guldig metall och blir nästan som ett smycke. Det är med andra ord ingen fara om jag skulle glömma bort halsbandet. 🙂
vitinny vila randig2 vitinny vila randig
Och så behåller jag en här randiga klänningen Vitinny, också från Vila. Jättefin färg tycker jag. Visst är det en härlig vårklänning?

Snart är det dags att vårstäda garderoben. Tänker ta fram en minigarderob men färdiga outfits inför möten och annat business-relaterat. Så jag slipper tänka vad som är snyggt ihop eller ej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.