ANNONS:

Två snabba manikyr-favoriter

Det här inlägget är i samarbete med Grand Parfymeri.

NAILS INC4
Nu har jag testat produkterna från Grand Parfymeri och precis alla är bra. Väljer att lyfta fram två nya favoriter eftersom de snabbt ger resultat vid manikyr. Jag kan nämligen vara lite lat där och vill se snabba resultat.

Nails Inc Top Coat Gel, 149 kr
Det är första gången jag testar en produkt från Nails Inc och efter denna vill jag testa fler. Top Coat Gel används som ett skyddande överlack och skapar en glansig yta med gel-effekt, fast utan UV-lampa. Jag gillar som bekant produkter att använda hemma som ger samma eller liknande effekt som vid salongsbehandlingar. Som extra bonus torkar produkten snabbt på nageln och bildar därefter ett skyddande, blänkande lager.
Läs mer / beställ här

Korres Almond Oil & Shea Butter Hand Cream, 159 kr
Alla produkterna från Korres jag testat är väldigt bra; Body Butter, Lip Butter Stick och den magiskt väldoftande Duschgelen Bergamot & Pear, så också handkrämen med mandelolja och sheasmör. Det är en rik handkräm som trots detta snabbt går in i huden och skyddar mot vinterkylan. Jag har lovat mig själv att använda den varje morgon och kväll, för det är precis det mina händer behöver just nu.
Läs mer / beställ här

På bilden har jag använt ett lager av mitt röda favoritlack och ett lager av Nails Inc Top Coat. Fotograferat med iPhonen en dag efter applicering. Efter dusch, hårtvätt, disk o.s.v..

Uppdaterat tisdag kl. 18:16 – 20% rabatt på allt

Ikväll firar Grand Parfymeri Valentine och ger därför 20% rabatt på allt. 🙂

Det här inlägget är i samarbete med Grand Parfymeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.