ANNONS:

En sammanfattning av min helg: Ljusfärgning och musslor

ljusfarga haret7
Förutom vanliga helgsysslor som städning, massor av matlagning och förberedelser, ljusfärgade jag håret. Blev inte nöjd med Garnier Nutrinesse så jag körde på med min favorit Mood Pärlblond 102. Numera ska den appliceras i torrt hår. Den bleker upp till 3 nyanser (jämfört med Nutrinesse som bleker upp till 4 steg) och ger ett kallare resultat än Nutrinesse.

 

ljusfarga haret8
Så här ser det ut just nu. Nu är jag nöjd med det ljusfärgade håret i botten men jag har fått violetta missfärgningar framtill i en del slingor. Detta planerar jag att ta itu med imorgon. Ska fixa en inpackning som innehåller guld/varma pigment. Sedan är jag nöjd.

 

musslor
Jag och sambon delade på ett nät musslor som lite kvällsgott men tyvärr var de ganska trista och efter utrensning blev det bara dessa kvar av ett helt nät.

 

musslor2
Blev nästan mer lök än musslor. 😉 Fick värma varsitt vitlöksbröd så att mättnad skulle infinna sig. Nästa gång får det bli räkor – bara att ställa fram. Lite jobbigare att skala kanske.

I eftermiddag ska jag belöna mig själv med lätt benträning. Känner mig inte jättepigg men tänker att lite träning kan hjälpa piggheten på traven.

Hur har din helg varit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.