ANNONS:

Ljusfärgade håret med Garnier Nutrisse

ljusfarga har
Så här såg det ut i morse – en fruktansvärd utväxt + lite gråa strån. Katastrof!

 

ljusfarga haret
Köpte Garnier Nutrisse i ljust pärlblond (10.1) som ska bleka upp till fyra nyanser.

 

ljusfarga haret2
Passade på att fixa det under lunchen eftersom jag åt lunch hemma idag. Först i med Nutrisse i 30 minuter, sedan 5 minuters efterbehandling med violett pigment för att ta bort de värsta gulröda tonerna.

 

ljusfarga har 4

Måste säga att trots att det är pärlblond och trots att jag använde efterbehandling med violetta pigment blev det ganska rött. Jane Hellen är mycket bättre! Men jag har fått det ljusare i alla fall. Kör vidare med lite slingor upptill alternativ en till behandling fast denna gång med Jane Hellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.