ANNONS:

Tips på två prenumerationsboxar till Alla Hjärtans Dag

glossylove
Igår började jag uppdatera med Alla Hjärtans Dag-erbjudanden på Hittabox-bloggen. Delar med mig av två passande tips här också. Roligare att ge bort en prenumeration som varar ett bra tag, än bara en engångsgåva. Om du vill att personen ska tänka på dig varje gång det dyker upp en prenumerationsbox. 😉

Skönhet funkar fint att ge bort på Alla Hjärtans Dag. Glossybox har skönhetsboxar för både kvinnor och män. Just nu får du 20% rabatt på alla presentkort med rabattkod GLOSSYLOVE.

 

snowbox alla hjartans dag erbjudande
Snowbox erbjuder prenumeration av smycken som du får använda under en månads tid innan det är dags att testa nya. Självklart kan du få köpa de smycken du inte vill lämna tillbaka. Just nu får du 15% rabatt på presentkort med rabattkod VALENTINE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.