ANNONS:

Jurlique Rosewater Balancing Mist – en ny favorit

jurlique mist
För ett ganska bra tag sedan fick jag hem Lookfantastic Black Friday Box med flera bra produkter. En ny favorit i min badrumshylla är en ansiktsmist från Jurlique. Ett hudvårdsmärke jag inte kan minnas att jag testat tidigare.

Många ansiktsvatten som sprayas på ansiktet har ganska hård och obehaglig stråle så att man får kisa med ögonen, men denna är perfekt mjuk och behaglig. Dessutom känns den bra att använda både direkt på huden innan serum och över makeup. Och så doftar den gott!

Priset för 100 ml ligger på 272 kr hos Lookfantastic.

Läs mer om produkten här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.