ANNONS:

Dagens skor: Sneakers från Woden

woden sneakers
Jag har invigt mina supersköna sneakers från Woden. De är inköpta hos Boozt på en tidigare rea. På tal om rea har erbjudandet om 15% extra rabatt med rabattkod EXTRASALE förlängts till och med midnatt. Om du glömde något eller inte hann shoppa igår…

Dagen har bestått av ett jättebra ledningsgruppsmöte på en KYH-utbildning som utbildar affärsutvecklare inom digital handel och ett besök på vårdcentralen för att låta ett stycke barn inhalera mot sin astma. Ja, det var dagen det. Får jobba på lite ikväll också, främst med Hittabox.se/Findebox.dk, eftersom det har kommit in en del kuliga mail som jag vill hinna besvara. Ja, innan jag slänger mig i soffan med kesella och en stor kopp te. 🙂

Imorgon är det Helsingborg som vankas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.