ANNONS:

Hur svårt kan det vara att måla med nagellack?

ljus1
Jag har blivit så dålig på att måla med nagellack. Det blir ofta ett ljust, nudefärgat för att jag inte ska riskera att det flagar av och ser fult ut. För en sak är säkert – förr eller senare flagar det – och då syns det betydligt mindre med ett ljust.

Satte fram ett mustigt, rött lack på soffbordet ikväll men jag glömde faktiskt bort det och nu är det för sent. Ser fram emot många kuligheter i veckan och måste i säng nu för att vara skärpt. Kanske ska börja fixa naglarna på lunchen istället (när jag inte äter ute). För jag skulle förstås inte störa andra med lackdoft när de äter i godan ro. 😉

Hur ser dina nagellacksrutiner ut? Hur får du till det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.