ANNONS:

Dagens outfit & Health2B Demo Day på Medicon Village i Lund

dagens outfit1
I eftermiddags på väg till Lund. Boots Minnetonka, kjol Zara, beige kappa Esprit och halsduk Missoni.

Hann dessförinnan att morgonträna, fixa papper, jobba med Hittabox.se och Findebox.dk och besvara mail. En bra dag!

 

dagens outfit
Tog ett snabbt foto i spegeln på Medicon Village men ljuset var förskräckligt som du ser. Hjälp! 😉 T-shirt från H&M/Marni och jacka från Morris.

 

health2B demo day medicon village
Anledningen till att jag var i Lund var att Medicon Village hade Health2B Demo Day. Det innebär att startups inom hälsa/teknik pitchade. Superkul att vara “tillbaka” i Lund. Detta var inte så långt ifrån mitt gamla pluggställe Kemicentrum. 🙂 Och vad gjorde jag där då? Jo, sonderade terrängen. Vilken nytta kan jag göra här med erfarenhet av digital kommunikation, marknadsföring och e-commerce samt utbildningar som kemist, molekylärbiolog och leg. biomedicinsk analytiker, tänker jag. Jag ska fundera vidare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.