ANNONS:

MammaBusiness

MammaBusiness
Nu ska jag berätta om MammaBusiness! 🙂 Jag har under en tid funderat på det här med att många föräldrar, i synnerhet mammor, byter inriktning på karriären och kanske startar eget företag under föräldraledigheten eller när barnen är små. Jag har själv gjort det i två olika omgångar.

MammaBusiness är tänkt att ge mammor (pappor är också välkomna men MammaBusiness lät bra) de verktyg och den pepp som krävs för att våga starta eget eller byta inriktning på karriären. Kanske handlar det om att våga hoppa på en utbildning, att starta egen enskild firma eller gå ihop några stycken och starta ett aktiebolag.

Jag frågade Anna om hon ville vara med. Hon satt och ammade sin son som bara var ett par månader gammal när vi planerade Bloggmingel. Själv satt jag och ammade min första son samtidigt som jag planerade min första e-handelsbutik och köpte in produkter.

Vi är övertygade om att det finns fler som vi och därför startades Facebook-gruppen MammaBusiness. Gå gärna med där så ser vi vad vi hittar på tillsammans. Jag har förstås en hel del framskridna planer men MammaBusiness vill jag göra tillsammans med många engagerade mammor. Kanske kan vi få till inspirerande träffar med likasinnade runt om i landet?

Här hittar du Facebook-gruppen MammaBusiness!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.