ANNONS:

Tipsar om kikärtsbollar

kikartsbollar
Den här mixen fanns med i senaste Testagram som jag fått som presskit då jag också driver Hittabox.se.

Jag är ganska dålig på att äta helt vegetariskt. Till exempel när jag gjorde linssoppan så satt jag helt plötsligt där med en macka i handen till. Och vad hade jag på den? Jo, parmaskinka. Väldigt gott till dock. 😉

Men när jag testade den här mixen med kikärtsbollar från Risenta lyckades jag. De var superenkla att göra. Blandade med hett vatten och formade till små bollar. Sedan stänkte jag över lite oljade och bakade dem i ugnen i typ en kvart.

Samtidigt i ugnen hade jag strimlad squash. Superenkelt och gott och det blev en helt vegetarisk middag. Får hoppas att jag fick i mig tillräckligt med protein från kikärtorna. 😉 Antagligen eftersom jag kände mättnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.