ANNONS:

På soffbordet: Damernas och Bygg en pengamaskin – Google AdWords för alla

gardagens lektyr
Just nu ligger senaste Damernas och ett recensionsexemplar av boken Bygg en pengamaskin – Google AdWords för alla av Michael Berman och Michael Wahlgren på soffbordet. Michael har också varit med och skrivit boken Guldläge på nätet som handlar om SEO. Boken var givande och extremt lättläst.

Därför ser jag fram emot att läsa den här boken också även om jag tycker SEO är så mycket roligare än AdWords. Och just därför tror jag att boken är perfekt för mig – jag vet att det kommer att bli intressant och att jag får direkt användning för det jag läser.

Vad läser du just nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.