ANNONS:

Grym box från Testagram i januari

testagram 2016 januari2
Idag öppnade jag senaste boxen från Testagram. Riktigt bra innehåll som tilltalar mig. 🙂

Gröten blir bra på morgonen, teet är perfekt att värma sig med på kvällen framför TV:n, linssoppan värmer också gott (den åt vi ikväll till middag), kikärtsbollarna blir en vegetarisk middag i veckan som kommer, den sockerfria chokladen blir gott till kaffet någon bit då och då och Caliente intar vi med mycket is till helgen kanske.

Jag har skrivit mer om öppningen av boxen här och har också spelat in en liten film om du vill se produkterna “live”.

P.S. Stålullen får sambon behålla. Det är inte riktigt min grej. I stil med att rensa avlopp. 😉 Han kan ha den till att göra rent kastrullerna när jag lagat mat. Haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.