ANNONS:

8 jobb jag har haft!

mina jobbJag tycker det är rätt kul att gå igenom vilka olika typer av jobb jag faktiskt hunnit med att ha. Alltid intressant att försöka se en röd tråd. OK, vi börjar då. 🙂

  1. Potatisplockare
  2. Biomedicinsk analytiker
  3. Analytisk kemist
  4. Bloggare
  5. Webbredaktör
  6. Egen företagare (om det räknas?)
  7. Bloggansvarig
  8. Frilansskribent/webbskribent

Det senaste året har jag jobbat som bloggare och egen företagare samt frilansat som webbredaktör. Just nu hjälper jag t. ex. en person att skapa en egen affiliatesida. Superkul med externa projekt. Har inte frilansat/konsultat alls i höstas eftersom jag lade grunden för Hittabox.se då, men kommer att ta in mer uppdrag i vår. Tänkte i min tur ta in en utvecklare till Hittabox.se. 🙂

Vilka jobb har du haft?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.