ANNONS:

Är min röda tröja med genomskinligt hjärta för vågad?

rod troja hjarta1
Igår när jag köpte lite kläder till barnen på H&M såg jag den här tröjan på H&M Divided. Underbart varm, röd färg (vissa bilder visar fel färg – se de sista bilderna). Det genomskinliga hjärtat är fint tycker jag och så här på galgen ser det inte alltför avslöjande ut, eller hur?

 

rod troja hjarta2
Det är inte helt genomskinligt. När jag var 20+ och var ute och festade varenda helg hade jag en kortärmad topp i frotté som hade ett genomskinligt hjärta precis så här. Fast istället för nät var det plast. Den och en tillhörande kort kjol var en av mina favoritutstyrslar på den tiden. Jag köpte kläderna på H&M Impuls-avdelning i Kalmar när jag pluggade en fördjupningskurs i molekylärbiologi.

 

rod troja hjarta4
Jag beslöt mig för att pröva en liknande topp så här tjugo år senare. Bry dig inte om linnet som inte passar till (kanten som syns).

 

rod troja hjarta3
Oj, vad ovant. Är den inte lite för avslöjande?

 

rod troja hjarta5Äsch, så farligt är det väl inte med liten klyfta?

 

rod troja hjarta6
Eller? Har jag blivit så mesig med åldern?

Men för att återkomma till min fråga. Varför känns det mindre OK att ha den nu tjugo år senare? Vad tycker du?

P.S. Om jag köpte den? Japp, jag var ju tvungen att utmana mig själv. 😉 Dessutom låg priset på 199 kr.

13 Comments

 1. 13 January 2017 / 13:50

  Jättefin tröja. Men känner igen dina känslor. Jag kan tänka så med. Varför egentligen.

  Bra du köpte den!

 2. 13 January 2017 / 18:01

  Nä det tycker jag inte. Lagom och hur snygg som helst. Kram Anette

 3. Elisabet
  13 January 2017 / 19:54

  Det är en jättefin klyfta du visar, med rätt BH och rätt nederdel, så blir det jättefint. Var stolt över dig själv och bär de kläder du känner dig fin i. Det sitter på nåt vis i “ryggmärgen” att vi inte “får” visa upp vissa kroppsdelar. Ja, det är en avvägning, men jag tror att du känner själv när du klär dig “fel”. Inte sant? Tröjan är fin!
  Du är jättefin, tvivla aldrig.
  Vad tänker du ha till? Kjol, byxor?

 4. Therese
  13 January 2017 / 23:44

  Fin och man blir glad av färg. Önskar att fler hade fina färger på sig särskilt på vintern så skulle vi alla känna oss piggare och glädja vår omgivning. Go for it! Du blir fin.

  • 15 January 2017 / 18:24

   Visst är det härligt med färg! Tack! 🙂

 5. BIANCA NICOLA
  18 November 2017 / 11:12

  Vill du sälja den vidare så är jag intresserad av att köpa 🙂

  • 1 December 2017 / 20:14

   Jag tror jag behåller den, men kul att du frågar. 🙂

   • BIANCA NICOLA
    6 February 2018 / 20:51

    Ok säg till om du ångrar 😂👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.