ANNONS:

Chiafrukost & träningsvärk

chiafrukost
Jag har slarvat med frukosten under julen. Det har blivit tunna havreknäckebröd och parmaskinka till exempel. Från och med idag blir det rejälare frukostar igen. Det gör att mitt blodsocker inte dippar lika lätt.

Idag blev det chiapudding (0,5 dl chia + 1 dl mandelmjölk) med lite vaniljpulver och honung som fick svälla under 30 minuter i kyl. Chiapuddingen toppades med kanel, en stor kiwi och lite mandlar. Till detta Berocca, bryggkaffe (det godaste och renaste) och Imedeen kosttillskott.

Och träningen från igår känns super. Jag har träningsvärk på precis rätt ställen. Jisses, vad jag är på g. Som alla andra efter nyår men jag är mer långsiktig än genomsnittet. Om ett par månader kommer det att bli mindre folk på gymmet igen. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.