ANNONS:

Godaste lunchen på nya Malmö Saluhall

holy-greens-2
Idag kickade jag och Anna igång årets första möte på Minc för att diskutera samarbete med ett annat företag. Eftersom lunchstället där var stängt passade vi på att luncha på nya Malmö Saluhall. Så mycket gott där fanns. Älskar saluhallar med fina råvaror.

 

holy-greens1
Jag valde salladen asiatisk räka på Holy Greens som har en av Malmös godaste sallader. Förstår dock inte varför de envisas med att använda isbergssallad med noll näringsvärde. Annars är deras koncept perfekt.

Och parkeringshuset ska vi inte tala om. Så trångt. De får fixa bättre parkeringsmöjligheter så att man lätt kan stanna till och köpa med sig hem godsaker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.