ANNONS:

Mina outfits 2016

outfits-2016a
Jag tänkte samla ihop några av mina outfits 2016 men misslyckades faktiskt. När jag hade gått tillbaka 7 månader i tiden insåg jag att jag inte fick plats med fler. Tror dock inte det gör så mycket – har för mig att jag inte tog så många outfitbilder under våren.

Alltid bra att gå tillbaka och kika på tidigare outfits för att få en uppfattning om vad som faktiskt finns i garderoben och vad som saknas. Bra till exempel under reatider. 🙂

Nu ska jag bums i sängen. Kommer att däcka direkt vilket bekymrar mig. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk. God natt!

P.S. Bilen är fixad och körduglig igen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.