ANNONS:

Bilar ska bara rulla – särskilt om man har en Volvo

bil-trasig
Bilen lät lite märklig när jag startade den och gasade, men jag ville först inte inse att den inte lät helt frisk. När jag sedan kom fram och kollade tyckte jag att avgassystemet hängde lite väl långt ner. Och när twinsen sedan härmade hur bilen lät var det bara att inse att något måste göras. Haha!

Det blir bilverkstad imorgon och så hoppas jag att det finns en ledig hyrbil. Kan nämligen inte vara utan bil. Har man en Volvo så tycker jag gott att den bara ska rulla på för att göra skäl för namnet. Annars kan jag lika gärna skaffa en fräsig, tvåsitsig Porsche. 😉

P.S. Hoppas inte datorn eller mobilen också börjar strula. Sådana här saker har en förmåga att smitta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.