ANNONS:

Nyårsrabatt hos Boozt

boozt
God morgon eller god middag (beroende på när du vaknade)! Märks att barnen börjar bli större för vi fick alla sovmorgon. Vilken perfekt start på året. Kan bli lite klurigt imorgon dock när vi ska upp tidigt.

Idag ger Boozt 10% extra rabatt på rean med rabattkod EXTRA10.

Jag tror jag är klar med rean (kommer fler inlägg om mina reafynd) men ska kolla en omgång till hos Boozt, Grand Parfymeri (som ger 25% rabatt på en vara) och Zalando. Sedan får jag vara klar.

Är du färdig med rean?

2 Comments

  1. Victoria
    1 January 2017 / 19:38

    Jag har inte börjat än, har några lokala favoriter som brukar köra halva reapriset och 70procent och inte är utplockat hos. 😉 sen så har jag siktet inställt på en ysl cardholder och gucci bälte i år får se hur rean blir där eller hos mulberry. Ev en snygg kappa oxå från filippa k, gianni eller marken Birger har jag spanat på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.