ANNONS:

När finns Morris på rea?

rea-morris
Nu har mina tankar om julklappar börjat skingras och jag kommer att skriva mer från och med idag om den kommande rean. Fick i morse uppgifter via mail när olika reor sätter igång så håll koll här i bloggen om du är intresserad av det.

Själv spanar jag in dessa handskar och den svarta jackan från Morris. Där ljög jag faktiskt lite. 😉 Jag har den svarta jackan hemma för test men är osäker på om jag vill ge fullpris. Det är två nackdelar med den. Dels består den av ull vilket gör den för varm att ha året runt, dels är den svart och svart är inte min färg. Å andra sidan tror jag den kan bli välanvänd som varm vår- och vinterjacka och inomhus på vintern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.