ANNONS:

Hittabox utser Årets Prenumerationsbox i Sverige 2016

box-bild
Sverige har många bra prenumerationsboxar som håller hög kvalitet. Det är dags att lyfta fram Årets Prenumerationsbox i Sverige 2016. Eftersom Hittabox är Sveriges första jämförelsesajt för prenumerationsboxar och en naturlig start för både boxleverantörer som ska lansera nya boxar och för kunder som vill se vilket utbud som finns, tyckte jag det var lämpligt att instifta ett pris som årligen ska delas ut av Hittabox.

Kunder och boxleverantörer har fått nominera boxar och därefter har juryn (läs om den här) med hänsyn till nomineringarna tagit fram vilka boxar som går vidare till omröstningen. Det finns fyra olika kategorier; Årets nykomling, Bästa kundservice, Veteran och Bästa innehållet.

Här kan du läsa mer och rösta på din favoritbox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.