ANNONS:

15% rabatt hos frisör Rabije i Malmö

Det här inlägget är i samarbete med frisören Rabije på Chic.

frisor4
För ca en månad sedan testade jag ny frisör. Det visade sig att slingorna inte kom tillräckligt nära hårbottnen. Men så träffade jag Rabije på Sweden Influencers mingel i slutet av november och där stylade hon mitt hår. Jag gillade det och bokade därför en tid hos henne.
Rabije Frisör
Igår var det dags. Eftersom jag ska låta håret växa ut en bit klippte vi det inte.

 

frisor3
Hon lade många nya slingor i hela håret så nu känner jag mig fräsch i håret igen. Så skönt!

 

frisor1
Här är före- och efter-bild. Vilken skillnad! Nästa gång ska jag nog testa att lägga på en toning i nude.

Så här får du 15% rabatt på Rabijes hårbehandlingar!

Om du vill hitta en frisör i Malmö som lägger slingor nära hårbottnen och gillar att jobba med färg så är det Rabije du ska välja. Du bokar enklast online här. Välj vad du vill göra, Rabije som frisör och i meddelandefältet fyller du i Käthe så får du 15% rabatt.

Kolla gärna in Rabijes instagramkonto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.