ANNONS:

Goda knäckebröd med julskinka men inte nöjd med granen

knackebrod2 knackebrod
Tänk så  gott det kan vara med knäckebröd och julskinka. Har snart ätit upp första omgången julskinka. Fick till en riktigt bra griljering med stark dijonsenap och sirap. Mums! Det goda knäckebrödet kommer från Pyramidbageriet och har produktnamnet helgknäcke. Det medföljde i senaste prenumerationsboxen från Smakbox. Läs gärna blogginlägget där jag visar innehållet.

Granen är det dock värre med. Brukar ha en klassisk gran som barrar och sticks rejält, men i år blev det en ädlare gran som inte barrar eller sticks och som är lite robustare till utseendet. Men jag gillar den inte alls. Jag vill ha min gammeldagsgran. Är så nära att slänga ut den men tycker samtidigt att det är onödigt med en ny så här nära inpå jul.

Barnen stör sig inte på den och sambon sa att det var det snyggaste gran vi haft på flera år. Ja, det var alltså innan jag klippte av en bit av toppen. Nu tycker han den ser stympad ut. Kan väl erkänna att det inte blev bättre. 😉

Är du nöjd med din gran i år?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.