ANNONS:

Kronaby – nytt klockmärke där teknik och design är lika viktigt

kronaby-inbjudan
Kronaby är ett nytt svenskt klockmärke från Anima. Jag har följt Anima, ett av Malmös mest intressanta företag och startups, under flera månader. I januari släpper de äntligen klockorna under märket Kronaby. Designen har fått ta lika stor del som tekniken. Ska bli mycket spännande att få vara med vid lanseringen av Kronaby under nästa år. Jag är så nyfiken. 🙂

Uppdaterat!
Tyvärr hinner jag inte gå på lanseringsfesten i Malmö ikväll den 26 januari 2017. Hade säkert varit jättetrevligt att få se hur Kronabys damklockor ser ut (herrklockorna har jag fått se en skymt av), men jobb får ju gå ju före fester. Kanske ångrar jag mig – om det delas ut en klocka till alla på lanseringsfesten eller annat kuligt. Synd det inte var på dagen som en presslunch eller så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.