ANNONS:

De senaste prenumerationsboxarna jag har testat

trainingbox10
Det är kanske inte så konstigt att jag är uppslukad av prenumerationsboxar eftersom jag grundat Hittabox.se. Jag vill dela med mig av de senaste boxarna jag testat här också. Alla boxarna är skickade som pressutskick till Hittabox.se.

Trainingbox har jag testat ett bra tag och det är en av mina favoritboxar när det gäller träning. Jättebra och varierande innehåll. Perfekt för dig som styrketränar seriöst. Eller för såna som mig – försöker trots sjuka barn och mycket annat som kommer mellan. 😉

the-healthy-box4
The Healthy Box innehåller produkter med fokus på hälsa. Det kan vara dryck, te, bars, naturligt läppcerat och fröbröd.

 

smakbox7
Smakbox är en fantastisk prenumerationstjänst som skickas ut varannan månad. När den kommer kan du förvänta dig 15 olika smaker. Min borde ha kommit på utlämningsstället men fraktbolaget verkar inte ha min mail eller mobilnummer. Som tur är skickar Smakbox ut sändningsnummer så att jag själv kan söka. Ska göra det och då kan jag nog hämta ut den imorgon.

 

testagram-november-2016
Testagram är en av Sveriges äldsta prenumerationsboxar. Den kostar bara 99 kr per månad vilket gör att den sticker ut. Pepparkakorna är uppätna, tandkrämen ska bli julklapp och barsen har jag ätit upp. Vid närmare eftertanke missbrukar jag nog bars. 😉

 

lookfantastic-beautybag3
Lookfantastic har en av de bästa skönhetsboxarna. Bra pris, intressanta märken och kul produkter att testa.

Vilken är din favoritbox?

Vill du läsa en blogg som bara handlar om prenumerationsboxar? Läs min blogg Boxnytt på Hittabox.se. Där finns 100-tals inlägg om olika prenumerationsboxar, rabattkoder, erbjudanden och annat som händer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.