ANNONS:

Om sömn och förberedelser av meny

snart-andra-advent
En bild från igår strax innan vi såg nionde avsnittet av Westworld. Jag är helt fascinerad av serien och hoppas att det blir mer än en säsong.

Helgen har börjat bra för jag fick många timmars sömn och sovmorgon. Blir alltid lika förvånad när jag inser vad bra sömn gör. Jag ska stänga ner datorn tidigare om kvällarna och tvinga mig i säng vid 23. Det är kanske orimligt att tro att jag ska hinna sova 8 timmar per natt, men 7 timmar på vardagarna och minst 8 på helgerna kan nog gå. Därefter kan jag träna mer och på så sätt bli ännu piggare.

Idag ska jag byta soffklädsel, piffa med nya kuddar och sätta upp en meny inför morgondagens kalas. Jag är sugen på någon mustig gryta med juliga smaker och att stoppa in saffran någonstans.

Ska strax lägga upp några bra rabattkoder som gäller i helgen.

Ha en fin lördag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.