ANNONS:

Snygga skor i stora storlekar (stl 42, 43, 44, 45 och uppåt)

snygga-skor-stora-storlekar
Så himla bra med feedback från er. Har fått flera bra uppslag att jobba vidare med. Tack! Jag valde att först ta upp det här med att hitta snygga skor i större storlekar. När det gäller dam finns det ofta skor upp till 42, sedan är det ofta slut utbudet. Jag märkte också nu när jag kikade att även om det finns större storlekar så är ca 90% fult. Pumps och sandaletter är svårast att hitta. Sneakers, boots och stövlar är lite lättare. Varför inte bara göra snygga skor i större storlekar? Hur svårt kan det vara?

Det finns specialbutiker runt om i landet som köper in damskor i större storlekar. Problemet är att utbudet inte är lika snyggt som i vanliga butiker. Det skulle behövas något ordinarie skomärke som börjar tillverka skor i större storlekar. Hittade att två av dessa också har webbutiker – Shoes by Linda & Linda och Great Shoes.

Sedan fann jag att La Redoute faktiskt har riktigt snygga skor upp till storlek 50 och Deichmann har upp till 44. Sarenza har upp till stl 46.
Direktlänkar: upp till stl 50 | upp till stl 44 | upp till stl 46

På bilden har jag plockat ihop skor från stl 42 som jag tycker är fina.
1. Stövlar 599 kr upp till stl 43 (Zalando)
2. Mörkbruna stövlar 899 kr stl 42 (Zalando)
3. Stövletter 1095 kr stl 42 (Zalando)
4. Boots 399 kr stl 42 (Deichmann)
5. Känga 399 kr stl 42 (Deichmann)
6. Lackpumps 280 kr rea upp till stl 45 (La Redoute)
7. Beige boots 349 kr rea upp till stl 45 (La Redoute)
8. Boots i skinn 919 kr rea upp till stl 45 (La Redoute)
9. Sneakers Adidas 945 kr upp till stl 43 1/3 (Sarenza)

Hoppas det var till lite hjälp. Har du fler tips? Lämna gärna en kommentar!

2 Comments

  1. Elisabeth
    2 December 2016 / 22:17

    Tack för du letade, men skorna från Ellos/La Redoute är oftast av ganska dålig kvalitet, samma med Deichman, mkt syntet t ex. Jag och flera bekanta med större fötter skulle sååå gärna köpa lite dyrare skor i bra kvalitet och hög modegrad, inte präktiga tantvarianter. Dessutom är det tyvärr så att alla damsneakers jag provat är för små, även de i 43 1/3 , de motsvarar inte verkliga storleken så man är hänvisad till herrdito. Om du visste vad det känns när man i skoaffärerna, nästan utan undantag, blir hänvisad till herravdelningen bara för att man drar stl 42. Jag vill ha snygga, fräcka, klassiska etc damskor, inte breda herrskor , och herrpumpsen har jag ännu inte hittat. Har tittat på Peter Hahn’s websida, men de flesta där ser tyskt präktiga ut de med.Här i Borås där jag bor är det inte längre lönt för mig att gå in i en skoaffär tyvärr.

    • 3 December 2016 / 12:10

      Jag förstår att det är svårt att hitta. Det är helt galet svårt faktiskt. Hur är kvaliteten på Catalana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.