ANNONS:

Första advent i mitt hus

forsta-advent
I matrumsdelen kör jag nedtonat i vitt och mässing/guld. Igår tog jag in en till vit amaryllis, vita julstjärnor, liten gran och lite mer julpynt. Hyacinterna står på soffbordet och kommer att få en kupa över sig så snart de slår ut. Barnen har fått varsin röd julstjärna på rummen.

Julmarknad står på agendan och att få lite julfint i hallen också. Och så ska jag uppdatera alla Black Friday-erbjudanden. En hel del av dessa gäller fortfarande och och nya har kommit till.

Får se om jag hinner berätta mer om minglet och visa bilder ikväll. Annars får det bli imorgon.

Önskar er alla en fin första advent! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.