4 månader sedan jag klippte mig

frisorbesok
Så här såg det ut när jag för fyra månader sedan klippte topparna och slingade håret. Jag har håret på utväxt och tycker det har växt på riktigt bra. Lite trist att inte ha klippt sig på så pass lång tid men sent i eftermiddag ska det snyggas till inför julminglet på torsdag och julens festligheter.

För två månader sedan ljusfärgade jag utväxten men nu är det verkligen dags att slinga till det igen. Ska bli superhärligt. Jobbar via mobilen under tiden. Blir dessutom test av ny frisör här på orten. Spännande!

2 Comments

  1. Christine
    21 November 2016 / 14:43

    Uj, att du vågar :-D. Ska också klippa och slinga i eftermiddag men är så feg, lir samma famla frisör… fånigt egentligen, växer ju ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.