ANNONS:

Julmys, fallerad träning & yoga

julmysIgår lyckades jag trots lätt matthet börja julpynta lite inför första advent. Något lördagsgodis var det inte tal om men ljus funkar ju fint. Jag är så stolt över att lyckats driva upp en pytteliten ekplanta. Den syns där i bakgrunden. 😉

Träningen har helt fallerat. Inte att jag tappat motivationen utan för att jag varit sjuk. Och det blev inte bättre av sängliggandet förra dygnet. Blir stel i nacken och får ont i ländryggen vilket helt klart hänger samman med mycket arbete framför datorn och tidigare graviditeter. Började motverka det igår genom att göra plankan och få igång cirkulationen. Otroligt så snabbt det ger effekt.

Sambon undrade om jag börjat med yoga men det kan jag inte påstå. Får väl passa på att fråga ut Erik från Bikram Yoga 360 (en av Sweden Influencers kunder är väl bäst att tillägga, dock inget samarbete här i bloggen) om yoga kan vara något för mig. Han är nämligen på plats på när vi anordnar Sweden Influencers jul- och nyårsmingel. Jag tror säkert att yoga skulle kunna vara något för mig då jag har lätt för att varva ner och gillar lugnet. Bikramyoga innebär en temperatur på 40ºC och att man håller på i en och en halv timme. Jag hade föredragit 20ºC och 30 minuter. Det hade passat mig bra.

Du då? Har du börjat julpynta? Testat yoga?

3 Comments

  1. Eva
    20 November 2016 / 22:48

    jJag har tränat hotyoga eller bikram yoga under fyra års tid. Fantastiskt skönt
    fför både kroppen och själen. Rekommenderar det verkligen !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.