En ny designer-garderob!

bestofbrands1
Visst ska man vårda sina kläder ömt så de håller länge. Det är ju både ekonomiskt och miljövänligt. Fast ibland har jag lust att slänga ut allt och ta in mycket nytt. Jag väntar på att det ska komma en smart prenumerationstjänst för detta, liknande Snowbox, där man kan prenumerera på designerkläder.

Allt i kollaget kommer från Best of Brands!

 1. 3-pack doftljus Voluspa
 2. Orange klänning
 3. Blazer Morris
 4. Sjal By Malene Birger
 5. Tröja Gant
 6. Fuskpälsjacka Filippa K
 7. Mössa Gant
 8. Väska Coach
 9. Boots Michael Michael Kors

2 Comments

 1. 17 November 2016 / 10:22

  Jag har för mig att det finns någon sådan tjänst för män. Min exman brukar köra den tjänsten en eller två gånger per år, då pratar han med någon säljare (de vet redan vad han gillar för sti etc) som frågar vad han behöver och sedan skickar företaget ett paket med kläder och dem kläder han vill behålla köper han, resten skickar han tillbaka. Rätt smart tycker jag. Men har inte hört att det finns för kvinnor. Fina kläder i ditt inlägg. Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.