ANNONS:

En snart 9 år gammal företagsintervju med mig

driftig-spinn
Igår kväll råkade jag hamna på Driftig och hittade där en snart 9 år gammal intervju. Jag blev nämligen Veckans Företag i februari 2008. Min enskilda firma hette (och heter) Spinn. Att läsa den var som att hoppa in i mitt företagande och uppleva hur det såg ut just då. Jag hade bloggen redan då, men också katt.nu (såld), gravtest.se (såld) och Modemecka.se.

Några citat jag tyckte var roliga

På frågan vad som gör mitt företag unikt:

Företaget är unikt i det avseende att det innehar en av de största svenska kattsajterna samt att jag var en av de första att knyta ihop en modeblogg med en webbshop som säljer modeprodukter. Jag är sannolikt också först med att kunna erbjuda handplockade kläder, smycken, accessoarer, hudvård, smink och hårvård i en och samma webbutik, vilket gör att kunderna inte behöver gå in i flera olika webbutiker.

Kul att jag tänkte på att knyta ihop bloggen med webbshop med tankesättet att allt ska finnas på ett ställe. Så mycket som har hänt sedan dess. Idag är det många, många webbshoppar som ser ut så.

På frågan vad som är största utmaningen just nu:

Största utmaningen just nu är att hinna med projekten och att sjösätta andra idéer.

Haha, ja tankesättet lever kvar. 😉

På frågan hur framtiden ser ut:

Folk har blivit mycket positivt ställda till internetshopping. Och annonsörerna har nyligen insett vilken bra effekt det ger att annonsera på modebloggar.

Gud, vad kul. Vem säger internetshopping idag? Haha! Och Sweden Influencers är en vidareutveckling av företags efterfrågan att annonsera/synas i bloggar.

Och slutligen mina tre bästa tips till företagare:

Att vara envis, att syssla med något man har ett stort intresse för och att fråga andra om råd.

Ja, det stämmer ju fortfarande. Kul att hitta gamla intervjuer och bilder.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.