ANNONS:

Igår på DI Digital Startup Tour i Malmö

nytt-lappstift-di-startup-tour
Tog den här bilden precis innan jag åkte till DI Digital Startup Tour. Testade mitt nya läppstift jag bloggade om här. Kände mig ovan och obekväm men gillade det ändå. Så tack Anna för att du gillade det, peppade mig och tyckte det var snyggt. När jag ser bilden ser det inte så väldigt utstickande ut som jag trodde.

 

nytt-lappstift-di-startup-tour2
Ca 200 entreprenörer och andra med intresse för techstartups hade samlats för att lyssna på pitchande företag. Jag gillade Fiedly och GetAccept allra bäst. Bra pitchar och intressanta idéer. Fiedly ger mig samma vibbar som när Klarna startade – det känns så självklart. Kommer att gå skitbra för dem.

 

nytt-lappstift-di-startup-tour3
Jag hade på mig min nya ullsjal från By Malene Birger. Marie hade också tänkt samma tanke – sjal är bra om det är kallt.

 

nytt-lappstift-di-startup-tour6
Jag, Johan från Cashbackshopping.se och Anna. Vi testade minigolfen Nordea höll i och jag lyckades få i två av tre bollar med ett slag. Jag kanske kan bli ett golfproffs i alla fall! 😉 Fick mössa och golfhandduk som pris.

 

nytt-lappstift-di-startup-tour7
Visst är det trist med vinterjacka? Men det är ett måste. Stövlar känns i alla fall lite roligare. Det är mina från Bagabond som har flera år på nacken. Här är jag utanför Glasklart där eventet hölls.

 

nytt-lappstift-di-startup-tour4
Jag och Anna hade så mycket energi efteråt så vi gick vidare, intog koffein och planerade våren 2017. Kommer att hända väldigt kul grejer med Sweden Influencers.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.