Kreativ fredag & 6 anledningar till att samarbeten fungerar

annaokathe3
Har spånat idéer med Anna och lagt upp Sweden Influencers strategi inför 2017. Vi får alltid bra idéer när vi börjar diskutera möjligheter och jag har kommit fram till varför. Hoppas det kan inspirera andra som letar businesspartners.

  1. Rak kommunikation och distans till oss själva. Tycker vi något den andra säger är bra hyllar vi, känns det inte bra säger vi det. Ingen tar illa upp.
  2. Gemensamt mål. Kanske självklart, men så många samarbeten som brister på grund av detta. Varför gör vi detta? Vart vill vi komma?
  3. Demokrati. Vi har lika mycket att säga till om och ger varandra plats istället för att sätta oss själva i centrum. Idag samarbetar jag enbart med likasinnade i detta avseende.
  4. Vi har olika styrkor. Vi är medvetna om våra olika styrkor och nyttjar detta. Märk väl, inte utnyttjar.
  5. Har kul! Jag har aldrig förstått mig på folk som inte vill ha kul på jobbet. Jag blir så mycket mer kreativ om jag får ha kul.
  6. Vågar agera på egen hand! Vi litar på att den andre gör sitt bästa och behöver inte fundera på hur många timmar den ena eller andra lägger på olika projekt. Vi kan också agera på egen hand utan att kolla med den andra. Vi bollar mycket ändå, men snarare för att vi vill inte för att vi måste.

Har du mer att tillägga? 🙂

1 Comment

  1. 5 November 2016 / 10:09

    ❤️? The dream team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.