ANNONS:

Jag testar klocka från Hexter & Baines

hexter baines hexter-baines2
Det här inlägget är i samarbete med Hexter & Baines. Jag har fått möjlighet att själv välja vilket klocka jag vill testa.

Hexter & Baines är ett nytt, svenskt märke med klockor för både dam och herr. Här är produktinfo som jag fått ta del av:

Hållbar kvalitet är utmärkande för våra klockor. Alla våra klockor drivs av ett mycket bra schweiziskt kvartsurverk och skyddas av reptåligt safirglas. Boetten tillverkas från 316L kirurgiskt stål och har en exklusiv plättering i roséguld eller silver. Alla våra klockor har en vattentäthet på 5ATM (50meter).

Jag har på mig klockan för första gången idag. Jag valde en i svart och guld för att det gör min klocksamling komplett. Jag har studerat alla detaljer och den känns mycket välgjord och genomtänkt. Den väger inte alls lika mycket som min stora och något otympliga klocka från Michael Michel Kors. Den är inte i vägen utan sitter bara på handleden och gör sitt jobb – ser snygg ut och får mig att ha koll på tiden. 🙂

Om du anmäler dig till deras nyhetsbrev får du 150 kr i rabatt. Normalt kostar klockorna 1600 SEK. Här hittar du alla klockor!

Tips! Perfekt att ge i julklapp!

Uppdaterat kl. 10:15
Kikade på mammas klocka från Daniel Wellington och jämförde. Genom ett snabbt ögonkast ser jag tydligt att klockan från Hexter & Baines har mer genomtänkta detaljer, är betydligt lyxigare i sitt utförande och kvaliteten syns direkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.